2020-06-15 16:48:49• hírek • Szatmár.ro

Lessen be az online konferenciák kulisszái mögé!

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

A Kisiparosok Kamarája (ACM) és az Észak-nyugati Régióért Német-román Gazdasági Egyesület (DRW) az NNC Services céggel karöltve egy igencsak aktuális témában szervez hamarosan webináriumot, azaz online konferenciát.

Az első virtuális találkozó központi témája ugyanis épp az lesz, hogy miként lehet sikeresen megszervezni egy webináriumot, a szakmai kerekasztal-beszélgetések azon formáját, melyre most, a pandémia idején nagyobb szükség volt, mint valaha. A találkozón a résztvevők egyebek mellett megtudhatják, miért is olyan fontosak az üzleti életben most az online események, illetve milyen hasznot és eredményeket várhatnak ezektől. S annak érdekében, hogy ne csak száraz ismeretanyag hangzzék el a beszélgetés 60 percében, az előadók való életből merített példákkal is alátámasztják majd mindazt, amit bemutattak.


A szervezők ezúton is arra buzdítanak minden érdeklődőt, hogy június 17-én, 15 órakor csatlakozzanak a Zoom platformon megszervezett webináriumhoz, annál is inkább, mivel a részvétel teljesen ingyenes.


További információkért keresse fel az ide kattintva elérhető oldalt, s ha az olvasottak felkeltették érdeklődését, ugyanitt jelezheti részvételi szándékát is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: